Raskinuli Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin

Raskinuli Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin

Autor: | 14/09/2015

0


Iako je sve ukazivalo na to da će ljubav krunisati brakom i da su jedno u drugom pronašli srodnu dušu, iz za sada samo njima poznatih razloga, odlučili su da stave tačku na svoju vezu

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić razišli su se posle skoro pet godina zabavljanja i zajedničkog života, ali za sada nisu spremni da pričaju u javnosti o razlozima rastanka, te su to podelili samo sa ljudima iz najbliže okoline, piše "Hello".

Pošto su tokom leta doneli odluku da se raziđu, Vuk je vreme uglavnom provodio radno, dok se Jelisaveta odmarala, najčešće u društvu prijatelja sa klase, među kojima su bil i Miloš Biković, Tamara Dragičević i Nina Janković. Prvo se odmarala na Ibici, potom je otputovala u Njujork i tamo provela dvadesetak dana, a kraj leta sačekala je na Adi Bojani, gde svake godine voli da odlazi.

Vuk i Jelisaveta retko su u intervjuima otkrivali detalje iz svog privatnog života, ali poznato je da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja u pozorištu, još dok je glumica bila na studijama, a spojila su ih zajednička interesovanja, ljubav prema prirodi i sportu, i avanturistički duh. Zato su posle samo nekoliko meseci veze odlučili da započnu zajednički život.

Komentari (0)

Loading
Hello! Svet