Olivera Kovačević: Nataša Miljković i Maja Nikolić ostaju na RTS-u

Olivera Kovačević: Nataša Miljković i Maja Nikolić ostaju na RTS-u

Autor: | 15/09/2015

0

Vest o ukidanju emisije "Studio 3" na RTS, koju su vodili Nataša Miljković, Maja Nikolić i Slavko Beleslin, odjeknula je veoma glasno. Društvene mreže i tabloidi "uhvatili" su se za poruku koju je na svom Tviter nalogu ostavila jedna od voditeljki. Natašin "tvit" od 11. septembra glasi: "Danas i zvanično ukinut Studio 3", pojedini mediji protumačili su kao svađu između Miljkovićeve i Olivere Kovačević, nove glavne urednice Zabavnog programa RTS.

- Ni sa kim se nisam svađala. Nema razloga da se piše o tome. Kao i moje kolege, obaveštena sam da je emisija "Studio 3" koju smo radili skinuta sa programa. O odlasku sa RTS ne razmišljam - rekla je Nataša Miljković u kratkom telefonskom razgovoru za "Večernje novosti".

Olivera Kovačević potvrdila je da svađe nije bilo i da je neće ni biti, jer će svi zaposleni na RTS raditi ono što će doprineti kvalitetu i većoj gledanosti ove kuće.
- Nataša Miljković i Maja Nikolić uskoro će početi da vode novu trosatnu emisiju koja će se emitovati svakog radnog dana - otkriva za "Večernje novosti" Olivera Kovačević.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin