Marina Abramović na večeri kod Kardašijanovih (foto)

Marina Abramović na večeri kod Kardašijanovih (foto)

Autor: | 16/09/2015

0

Poznanstvo starlete Kim Kardašijan, i srpske konceptualne umetnice Marine Abramović datira od decembra 2013. godine, a tada je ova prva na svom instagram profilu objavila fotografiju sa našom umetnicom.

Od tada je prošlo skoro dve godine a čini se da je njihovo druženje preraslo u pravo i iskreno prijateljstvo, makar ako ćemo da verujemo društvenim mrežama.

Tako je Kim postavila fotografiju, sa kako je objasnila "prave porodične večere" a na kojoj se vide kartice sa imenima naše umetnice Abramović, pevačice Kortni Lav, nekadašnje urednice "Voga" Karin Rotfild, dizajnera Rikarda Tišija, kao i njeno i njenog supruga.

Iako se čini da Marina i gospođa Vest, nemaju mnogo toga zajedničkog ipak to nije tako, tim pre što obe ove dame imaju dosta zajedničkih prijatelja a jedan od njih je i Rikardo Tiši koji je i organizovao pomenutu "porodičnu večeru".

A prvi čovek modne kuće "Živanši", nedavno je predstavio novu liniju na Nedelji mode u Njujorku, koje je bila inspirisana radom naše umetnice, a dok su modeli šetali u crno-belim kreacijama od čipke, šifona i svile sa biserima i asimetričnim porubima, čula se srpska izvorna pesma "Gde si bilo, jare moje".

Komentari (0)

Loading
Bojan hellomagazin