Kriza: Nataša Bekvalac prodaje stan na Dedinju

Kriza: Nataša Bekvalac prodaje stan na Dedinju

Autor: | 17/09/2015

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac prodaje stan na Dedinju, u kojem živi sa suprugom Ljubom Jovanovićem i osmogodišnjom ćerkom Hanom. Kako Kurir saznaje, pevačica ne prodaje samo nekretninu već i luksuzni nameštaj kojim ga je opremila, a koji je pre dve godine specijalno za nju stigao iz inostranstva.

Kako navodi naš izvor, novosadska barbika se na ovaj korak odlučila jer više ne može da otplaćuje kredit za stan. Rata kredita je velika, a i troškovi u vidu računa za stan nisu baš mali, pa se pevačica posle dugo razmišljanja i konsultacije s porodicom odlučila na prodaju. Budući da se stan nalazi u elitnom beogradskom delu grada na Dedinju, Nataša veruje da će uspeti da ga proda po visokoj ceni.

- Nataša je u taj stan uložila mnogo truda i energije, ali je nedavno prelomila zato što je rata za kredit previsoka. Razgovarala je s Ljubom, a kad su podvukli crtu, shvatili su da je prodaja u ovom trenutku najbolje rešenje. Već je bilo zainteresovanih, a posebno su se oduševili kad su čuli da se stan prodaje zajedno sa luksuznim nameštajem - priča naš sagovornik.

Nataša je u januaru ove godine prilikom svedočenja u Poreskoj upravi izjavila da joj je deo novca za kupovinu stana na Dedinju dao otac Dragoljub Bekvalac, kao i da su honorari za njene nastupe koji se pojavljuju u medijima „prenaduvani“ i da su po nekoliko puta manji.

- Nataša i Ljuba nemaju nameru da se sele u rodni Novi Sad, stan će ponovo kupiti u Beogradu, ali na lokaciji na kojoj je cena kvadrata pristupačnija za njihov džep. Još nisu odlučili koji će to deo grada biti, ali ono što traže su nova zgrada i prazan stan, jer pevačica želi da ga opremi po svom ukusu - završava nas izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još