Ekskluzivno: Melina Džinović kreira za Šeron Stoun

Ekskluzivno: Melina Džinović kreira za Šeron Stoun

Autor: | 21/09/2015

0

Melina Džinović ostvarila je san mnogih ovdašnjih, ali i svetskih dizajnera – počela je da kreira za jednu istinsku holivudsku divu i veliku planetarnu zvezdu. Poverenje izvrsnoj beogradskoj kreatorki ukazala je – Šeron Stoun lično! Čuvena glumica zaljubila se u njene modele čim je u julu isprobala prvu haljinu, i to po preporuci bliskog prijatelja i brend menadžera Klifa Loftina.

Na gala aukciji u Kaliforniji holivudska diva nosila je haljinu predstavljenu na "Nedelji mode" u Majamiju

A sve je počelo prošle godine, nakon uspešne revije Melininog brenda "Hamel" na "Nedelji mode" u Majamiju. Tada je upoznala Loftina, kojem su se komadi veoma dopali, pa ih je ubrzo predstavio filmskoj ikoni. Šeron se toliko oduševila, da je istog časa pozvala Melinu i dogovorila se da sa kolekcijom dođe u Los Anđeles. Glumica, koja nije mogla da veruje da se kreatorka stvorila pred njom za bukvalno dva dana, tom prilikom je uzela čak četrnaest haljina, i u poslednje vreme se samo u njima pojavljuje na glamuroznim događajima. Pomenimo tek gala aukciju u Kaliforniji, gej venčanje dugogodišnjih prijatelja u Njujorku i prošlonedeljnu humanitarnu turneju po Italiji.

 Vatrenocrvena toaleta bila je idealan izbor za venčanje bliskih prijatelja

U Milanu je blistala u divnim haljinama jarko crvene i žute boje, na dodeli priznanja "Pilosio Building Peace", a potom i na gala večeri "Celebrity Fight Night" u Firenci, za koju je odabrala dugu belu toaletu. U Milanu se ponovo srela sa Melinom, koja joj je donela nekoliko novih komada, a upoznala je i njenog supruga Harisa Džinovića.

Na gala večeri "Celebrity Fight Night" u Firenci
Na dodeli priznanja “Pilosio Building Peace”

Melina je duže od dva meseca krila da je ostvarila više nego uspešnu saradnju sa jednom od najpopularnijih glumica svih vremena i simbolom ženstvenosti našeg doba. Samo je u nekoliko navrata na Instagramu nagoveštavala da "san polako postaje stvarnost" i da priprema "posebnu pošiljku za jednu posebnu damu".

“Posebna pošiljku za jednu posebnu damu”

Prvi dizajner sa ovih prostora kojem je tako nešto pošlo za rukom polako osvaja Ameriku, ali i Holivud, pod imenom Melina Haris, a poslovna saradnja prerasta u lepo prijateljstvo...

Melina Džinović i Klif Loftin na “Nedelji mode” u Majamiju

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Miloš Nadaždin, Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News

Pročitajte još