Nikolina Pišek uzvratila hejterima (foto)

Nikolina Pišek uzvratila hejterima (foto)

Autor: | 21/09/2015

0

Nikolina Pišek je nedavno na Fejsbuku objavila fotografiju sa letovanja na kojoj pozira na plaži u plavom bikiniju, i na kojoj joj se ocrtavaju rebra. Ubrzo su se počeli da se javljaju "zabrinuti" pratitelji koji su joj poručili da je previše mršava i posavetovali je da "pojede nešto".

Nakon brojnih komentara, Nikolina je odlučila da odgovori na kritike novom fotografijom u bikiniju, uz koju zahvaljuje na brizi i daje do znanja da je "zdrava i aktivna".

- Otkada je uhranjeno, da ne upotrebim reč - debelo - postala poželjna kategorija, a svi oni koji izgledaju drugačije su javno prozivani i anatemisani? - pitala se Nikolina, pa je nastavila:

Kažu da je danas poslijednji dan ljeta. Ne kalendarskog, naravno...I kako da se suzdržim od nostalgije...?

Posted by Nikolina Pisek on Saturday, September 19, 2015

- Lično mislim da lepota dolazi u svim dimenzijama, bojama i oblicima. Jako dobro je poznato šta je zdravo, a što je van nekih normativa. Hvala na brizi, jako sam zdrava i aktivna, iznela uredne trudnoće i rodila dvoje prekrasne dece, redovno se hranim, vežbam, trčim, obožavam gumene bombone koje i nisu bas preporučljive - ali ne tu nema pomoći.

Naglasila je da je ona "normalna, prosečna osoba koja ne dira nikog, pa nije nužno da se na njenom profilu piše ružno o njoj".

- Pa evo još jedna za sve hejtere. A ako ćete biti zločesti, imam ja još ovakvih "fotki". Budite debeli, mršavi, fit, kakvi god želite biti i samo volite sebe, pa ćete voleti i druge - napisala je Nikolina.

Fantastični su mi dušebriznici koji obožavaju podučavati "neuk" puk o tome kako izgleda bolesna i neuhranjena osoba...

Posted by Nikolina Pisek on Monday, September 21, 2015

Komentari (0)

Loading
Bojan hellomagazin
Tagovi: nikolina pišek

Pročitajte još