Severina izbačena iz sudnice!

Severina izbačena iz sudnice!

Autor: | 23/09/2015

0


Pevačica Severina juče se sa svojim advokatom pojavila na zagrebačkom Opšinskom sudu zbog zakazanog ročišta s bivšim suprugom Milanom Popovićem koji je tužio jer je njihovog sina Aleksandra bez konsultacije upisala u vrtić.

Još jedan susret sa srpskim "kraljem bakra" pevačicu je toliko uzrujao pa je zbog nedoličnog ponašanja morala da napusti sudnicu.

Severina je kako se saznaje pokazala nepoštovanje prema sudu, a iako je sutkinja Vera Nikić nekoliko puta upozorila da promeni svoj nastup, ona je nastavila po svome zbog čega je naposletku napustila sudnicu.

Prema pisanju Večernjeg lista, potražila je sudsku činovnicu, koja je dopratila do kancelarije u kome su sudske savetnice.

- Cure, pogledajte, došla nam je zvezda - komentarisale su zaposlene.

Nedugo zatim završilo je ispitivanje a kad se Severina uvjerila da je “vazduh čist” odnosno da je Milan otišao, izjurila je iz zgrade suda, pred kojom su je čekali advokati.

- Pitajte sutkinju o tome, ne mene - rekao je posle incidenta Ivo Farčić, advokat Milana Popovića napominjući kako ne može da komentirati slučaj zbog tajnosti postupka, ali i interesa deteta.

- Prema odredbama Porodičnog zakona, radi se o postupku u kojem je javnost isključena pa shodno tome nema uvjeta za pristup informacijama - rekla je glasnogovornica Opšinskog građanskog suda, sutkinja Maja Bilandžić.

Severinini prijatelji ogorčeni su na Popovića jer, tvrde, ove godine šest meseci nije video Aleksandra. Rekli su da je počeo da ga viđa tek kad je Severina objavila da je u vezi s Igorom Kojićem (28).

- Kada je Aleksandra trebao da vodi na zimovanje, on se jednostavno nije pojavio - rekli su prijatelji pevačice.

Dodaju da se Milan na tužbu protiv Severine odlučio nakon što ga je Centar za socijalnu pomoć Maksimir prijavio policiji za psihičko uznemiravanje pevačice i Aleksandra.

- Popović je izjavljivao da ne zna kako će sinu objasniti da mu mama ima pornić. Pa kakav je to otac - pitaju se Severinini bližnji.

Ovo nije prvi put da ga Severinini optužuju da sina ne viđa redovn. Pre tri godine, kad su pevačica i bogataš prekinuli, više od tri meseca nije vidio dečaka. Tad je Splićanka krstila Aleksandra u Rijeci i zvala ga na krštenje, ali Milan se nije pojavio niti je odgovarao na SMS-ove.

- Postoji razdoblje u kojem nisam viđao dete. To je bilo nakon svađe. Dete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i, prema savetima stručnjaka, to je razdoblje u kojem otac nije bitan. Nismo mogli zajedno, što je kod nje izazivalo stres, zbog čega je dvaput gubila mleko - objasnio je Popović.

On kaže da je zatražio starateljstvo nakon što mu je prekipelo da gleda sinovljeve fotografije na društvenim mrežama, na kojima često pozira sa Severininim novim dečkom.

Smeta mu što Igor Kojić uči Aleksandra da pliva, vozi bicikl, dok se s njim pevačica ne konsultuje o važnm odlukama, poput upisa deteta u vrtić.

Datum ročišta na kome bi sutkinja trebala da donese odluku o Milanovom zahtevu nije određen, ali kako se saznaje, očekuje se da će ono biti najkasnije do kraja oktobra.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet hellomagazin