Viktor Troicki: Volimo se, ali još nam je rano da se venčamo

Viktor Troicki: Volimo se, ali još nam je rano da se venčamo

Autor: | 24/09/2015

0


Neskrivajući ljubav, teniser Viktor Troicki se sa izabranicom, manekenkom Aleksandrom Đorđević pojavio na modnoj reviji „Pal Zileri“. Blistao je od zadovoljstva kad se šetao scenom u odelu koje mu je preporučila njegova draga.

- Devojka mi je izabrala ovo odelo, kaže da mi teget najbolje stoji. Valjda ona zna jer je u svetu mode. Ovo mi je prvi put da sam bio u ulozi manekena. Bio sam uzbuđen na početku, ali bilo je interesantno i mislim da je sve prošlo dobro sudeći po tome kako je reagovala publika - rekao nam je Viktor, a za sve savete bila je zadužena njegova bolja polovina.

- Slušam njene savete, pustim je da se meša kada je moja garderoba u pitanju, a garderoba mi nije važna kada je lepota devojke u pitanju. Meni je najbitniji prvi utisak. Volim kada je devojka nasmejana, vesela i prirodna. Da li ima štikle ili patike, nije bitno.

Troicki je u vezi sa Aleksandrom Đorđević, manekenkom i glumicom, „seksi Brazilkom“ iz filma „Montevideo, vidimo se“. Drugi reket Srbije ne krije zaljubljenost:

- Mnogo volimo, ali još je rano da se venčamo i razmišljamo o deci.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: viktor troicki

Pročitajte još