Milan i Hana Gromilić: Rođendansko slavlje za tatu i kćerku

Milan i Hana Gromilić: Rođendansko slavlje za tatu i kćerku

Autor: | 26/09/2015

0

Bračni par Katarina i Milan Gromilić nedavno je organizovao proslavu petog rođendana njihove mlađe kćerke Hane. Kako je rođendan uspešnog koreografa i baletskog igrača dan posle kćerkinog, ove godine imali su zajedničku proslavu, a sve poslove oko organizacije preuzela je Katarina, jer je Milan samo dan pre slavljeničkog dana došao iz Rumunije, gde radi na jednom visokobudžetnom filmu sa elementima mjuzikla.

- Pošto je dan posle Haninog rođendana Milanov, odlučili smo se za zajedničku proslavu, na kojoj je svako imao svoju tortu. Naša mlađa kćerka želela je da ovog puta čitava proslava bude u znaku junakinja Ane i Elze iz crtanog filma Frozen, pa smo prema tim motivima birali muziku, dekoraciju i tortu. Pošto je to priča o dve sestre, naše Hana i Lara poistovećuju se sa njima - kaže ponosna majka.

Ona i njen suprug su na slavlju nosili majice sa odštampanom krunom i natpisom Princeza Hana, a veče pre rođendana bilo je veoma emotivno.
- Gostima smo pustili film sa Haninim slikama od rođenja do danas, a veče pre proslave birali smo fotografije, što je bilo veoma dirljivo za nas kao roditelje. Gledajući slike, shvatili smo koliko nam vreme brzo prolazi. U isto vreme bili smo veoma tužni, ali i ponosni - kaže Milan.

Poznati par je sa slavljenicom i starijom kćerkom Larom dan posle rođendana otputovao u Crnu Goru na kratak odmor jer ih ove jeseni očekuju mnogobrojni poslovni izazovi. Osim snimanja filma u Rumuniji, startuje uzbudljiva sezona u Pozorištu na Terazijama, nastavljaju rad na projektu The Secret of Belgrade, kao i koncertnu turneju Zdravka Čolića i Lepe Brene.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti