Milan Kalinić: Posle saobraćajne nesreće postao sam drugi čovek

Milan Kalinić: Posle saobraćajne nesreće postao sam drugi čovek

Autor: | 30/09/2015

0


Milan Kalinić je u eksluzivnoj ispovesti za tabliod Svet prvi put je za medije pričao o saobraćajnoj nezgodi koju je izazvao, odnosima sa sedmom silom i porodici.

Popularni voditelj je izjavio da su medji naduvali njegovo ponašanje u saobraćaju i da je zbog toga jedno vreme bio veoma besan. Milan tvrdi da ga niko nije pitao u kakvim sam odnosima sa Mađarima sa kojima je imao saobraćajku.

- Ni jedne sekunde niko od njih, nije me popreko pogledao, a kamoli reč rekao. Imali su razumevanja. Shvatili su kako se osećam, a kada su videli da se prema meni ljudi čudno ophode, pitali su me čime se bavim. Posle toga su se čak i šalili. Oni na mene nisu gledali kao na ludaka. Pokušali su da mi pomognu, ali srpski mediji izmislili su skandal u bolnici. A tamo su sestre i pacijenti dolazili da se slikaju sa mnom, pomagali mi u prevodu. I dalje smo u kontaktu.

Kalinić priznaje da je taj događaj bio strašan ali i da je mnogo više naučio

- Prvo, u takve tekstove niko od mojih prijatelja nije verovao i ja sam shvatio da oni znaju ko sam ja i da se zato druže sa mnom. To mi je mnogo
značilo. Drugo, shvatio sam koliko život može da se promeni u stotinki i da ga zato treba živeti. Da sam ne treba da stvaraš i izmišljaš probleme nego da uživaš u onome što imaš. Ja sam posle toga drugi čovek. Ranije sam se mnogo nervirao, a sad sam shvatio da je život lep, da treba da uživam u tome što jesam i u onome što imam jer sam sve stekao pošteno. I da deci pružim najbolje.


Milan je demantovao još jednu veliku "istinu" a to je da je veliki švaler.

- Šta god ja radio ili ne radio, moja žena ima poverenja u mene. Ja nju poštujem, volim i do kraja života bićemo zajedno. Ja sam sa njom prijatelj, mi se zajedno smejemo, nije nam dosadno kada smo sami, volimo zajedno da izađemo, putujemo… Možeš ti da budeš veran fizički a da se žena ne oseća voljenom. A možeš i da je varaš i da se ona oseća kao kraljica – poštovana i voljena. A možeš biti kao ja i da si veran, i da je voliš i poštuješ.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: milan kalinić

Najnovije vesti