Branislav Mojićević: Kćerka Maša moja je princeza

Branislav Mojićević: Kćerka Maša moja je princeza

Autor: | 02/10/2015

0

Branislav Bane Mojićević, pevač koji je trijumfovao u drugoj sezoni takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", ne krije da mu je petomesečna kćerkica Maša ulepšala život.

- Moja ćera je jedno veselo, nasmejano i voljeno dete. Ona uživa u svakom trenutku, a mi uživamo uz nju. Kažu da očevi i kćerke imaju poseban odnos, ali Maša je još mala da se to pokaže. Samo mogu da vam kažem da je ona već tatina princeza i da je obožavam - priča Bane.

Bane i njegova supruga Milica u maju su postali roditelji male Maše. Pevač kaže da su sada velika i srećna porodica, koja uživa u malim radostima. Oduševljeni su time kako je sin Radoš prihvatio mlađu sestru i što već pokazuje da će biti zaštitnički nastrojen prema njoj kako budu odrastali.

- Između Radoša i Maše je mala razlika, pa on nije ni stigao da se navikne na činjenicu da će dobiti sestru. Kod njega je sve to prirodno došlo. On je mazi, ljubi, brine se o njoj, kupa je. Jako je pažljiv i misli samo na to da njegovoj sestri bude udobno. Mi smo jedna normalna i srećna porodica - rekao je pevač za "Blic".

Bane priprema novi album, a kada sve bude gotovo, njegova porodica će se vratiti u Beograd iz Užica, gde ovih dana borave kod roditelja njegove supruge.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Branislav Mojićević / Instagram hellomagazin