Nina Badrić: Ovog puta ja biram muškarca, a pravog ću i zaprositi

Nina Badrić: Ovog puta ja biram muškarca, a pravog ću i zaprositi

Autor: | 03/10/2015

0


Iako je u srednjim 40-ima, Nina Badrić izgleda poput 20-godišnjakinje. Kad je letos na svom instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kostimu, muškarci su je zasuli bračnim ponudama.

- Nisam očekivala da će fotka dići takvu pažnju jer sam napravila selfie u kupaćem kostimu. Ništa posebno i ekstra, nisam se slikala gola ni u seksi izazovnim pozama nego posle plaže. Bila sam stvarno iznenađena koju pažnju je izazvala ta fotografija. Što bi se tek dogodilo da sam bila bez kupaćeg? Jedan simpatičan udvarač mi je odmah poslao poruku: 'Nina, sad kad sam te video, moram da te pitam kad se konačno ženimo? Ja bolju od tebe neću naći' - ispričala je Nina kroz smeh.

Kad je reč o braku, o tome bi li se ponovo udala, uopše, ne razmišlja. Veruje u susret na prvi pogled.

- Da, postoje susreti koji vam zagreju srce više nego ostali, ali nisam osoba koja srlja u bilo šta. Šta sam jurila, jurila sam. Sada puno pažljivije biram svoje priče. Nisam zaljubljive prirode. Do sada sam uvek ja bila odabrana, no verujem da će sada biti sve drugačije. Čini mi se da ću ovaj put birati ja i znaću bez greške kada se dogodi pravi susret - trdi Nina i dodaje kako joj još nijedan muškarac nije zatresao tlo pod nogama.

Ne voli bahate, agresivne i neinteligentne muškarce koji su puni sebe.

- Sviđaju mi se pristojni, dobri muškarci koji su kvalitetne osobe, a takvih je danas malo. I, da, ne sviđa mi se nikako frajer koji se sređuje ispred ogledala duže nego ja. Muškarac nema obavezu da bude samo lep. Poželjno je da smo mi žene privlačne. Muškarac mora biti muškarac, na primer kao Rasel Krou iz filma 'Gladijator'. E takve osobine su mi skroz kul, a odanost mi je megaseksi osobina. Kad takvog frajera upoznam, odmah ću ga zaprositi - kaže Nina.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: nina badrić

Najnovije vesti