Dodatne analize: Isidora Bjelica ponovo na lečenju u Švajcarskoj

Dodatne analize: Isidora Bjelica ponovo na lečenju u Švajcarskoj

Autor: | 04/10/2015

0


Spisateljica Isidora Bjelica ponovo je otputovala u Švajcarskoj kako bi uradila dodatne analize, na osnovu kojih će se videti u kojoj fazi se trenutno nalazi tumor od kojeg je obolela.

Iako je više od mesec dana provela na klinici gde je tim doktora pokušavao da je spase, ona zbog nedostatka novca nije mogla da primi sve terapije koje su joj oni prepisali.

Kako se saznaje, Isidora je otišla u Ženevu na kontrolu, od koje zavisi njena buduća terapija, ali i životni vek.

- Moram u Švajcarskoj da uradim dodatne analize na osnovu kojih će doktori znati šta i kako dalje jer bez detaljnih rezultata ne mogu da predvide. Skupila sam novac makar za to, tako da ću, kada se vratim, znati šta me još čeka i koliko mi novca treba - kaže Isidora, kojoj je pevač Vlado Georgiev humanitarnim koncertima pomogao da prikupi novac za početne terapije.

Kao vid zahvalnosti Isidora je kantautoru posvetila knjigu “Sam”, čiji izlazak se očekuje uskoro. Podsećanja radi, Isidori se i nakon operacije karcinoma na jajnicima vratila bolest. Po treći put ona bije bitku sa istom bolešću, uverena da će ovog puta dobiti rat. Da li je na dobrom putu da trijumfuje nad opakom bolešću, Isidora će saznati ovih dana.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica

Pročitajte još