Nevena Božović: Sa Sarom i Mirnom se redovno čujem, ali poslovno ne sarađujemo

Nevena Božović: Sa Sarom i Mirnom se redovno čujem, ali poslovno ne sarađujemo

Autor: | 05/10/2015

0

Mlada pevačica Nevena Božović, nekadašnja učesnica muzičkog talent šou programa "Prvi glas Srbije", raskošnim vokalom osvojila je brojne fanove na domaćoj muzičkoj sceni. Posle pesama "Pogledaj me", "Znam da noćas gubim te", "Tačka", "Bal" i "Trebam tebe", ovog meseca obradovaće publiku još jednom numerom. Talentovana muzičarka ostaje verna svom stilu, pa će i nove pesme biti u pop-rok maniru.

- Nisam sigurna da li će prva biti objavljena balada ili numera bržeg ritma. Prikupila sam dosta materijala različitih autora, a ima i numera koje sam sama pisala. Do kraja oktobra objaviću singl - kaže Nevena za "Novosti".

Prvi album na kome će se naći svi Nevenini hitovi, pevačica priželjkuje da izda početkom iduće godine. U planu su i drugačiji spotovi, ali i mnogo više koncerata nego prethodnih godina:

- Sa bendom sa kojim nastupam uradiću obrade nekih starih hitova. Diplomirala sam i imam mnogo više vremena da se posvetim koncertima i druženju sa publikom. Što se tiče spotova, želim da me ljudi vide u drugačijem izdanju. To više neće biti ljubavne priče sa Milošem Bikovićem, već nešto novo.

Pevačica otkriva da razmišlja o duetu, ali ne i sa kim će ga snimiti. Ipak, to neće biti Nevenine koleginice iz sastava "Moje 3" - Sara Jovanović i Mirna Radulović.

- Sa Sarom i Mirnom se redovno čujem i družimo se, ali poslovno ne sarađujemo. Imam nekoliko ponuda za duet, ali još nisam odlučila sa kim ću ga snimiti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin