Tako to rade modne ikone: Kejt Midlton u crno-beloj haljini

Tako to rade modne ikone: Kejt Midlton u crno-beloj haljini

Autor: | 12/10/2015

0

Najomiljenija članica kraljevske porodice Kejt Midlton je modni uzor mnogih žena i devojaka pa je nastao i fenomen, takozvani "efekat Kejt" - št god da ona obuče, rasproda se istog trenutka.

Zato ne bi trebalo sumnjati ni da će elegantna crno-bela haljina koju je nosila na obeležavanju Svetskog dana mentalnog zdravlja na koledžu Heruo u Midlseksu biti novi modni hit.

Haljina A-kroja, s potpisom Tori Burč, zanimljivog crno-belog uzorka koja prati liniju tela, bila je pun pogodak u kombinaciji s torbicom "Mulberry" i klasičnim crnim štiklama.

Kejt je, naravno, zaokupila pažnju u ovom elegantnom izdanju, a nova frizura, kosa s dužim šiškama, uspešno je zaokružila kompletan look.

Duga slojevita smeđa kosa je njen zaštitni znak godinama, a prošlog meseca se odlučila za promenu - ošišala je šiške, o čemu su britanski mediji, naravno, pisali danima.

Ipak, u poslednje vrieme Kejt je dobila žestoku konkurenciju. Njen status modne ikone ugrožavaju dve dame s kraljevskih dvorova, španska kraljica Leticija i danska princeza Meri.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Kejt Midlton