Gordana Lazarević: Nikad se nisam opterećivala karijerom, zato i nisam pevala u Beogradu

Gordana Lazarević: Nikad se nisam opterećivala karijerom, zato i nisam pevala u Beogradu

Autor: | 13/10/2015

0


Pevačica narodne muzike Gordana Lazarević na muzičkoj sceni prisutna je četiri decenije, iza sebe ima mnogobrojne pesme i nastupe, ali nikada nije održala solistički koncert u Beogradu!

Karijera joj, naglašava, nije na prvom mestu i to je razlog zašto do sada nije zapevala u srpskoj prestonici. Zato je nisu zaobišli hitovi "Vidovdan", "Oprosti mi što mislim na tebe" i "Mala žena", čiji je autor njen bivši suprug Milutin Popović Zahar sa kojim sarađuje i danas.

- Nikad se nisam opterećivala karijerom, niti me je takva vrsta borbe zanimala - rekla je za "Novosti" Goca Lazarević.

- Možda zvuči neobično, ali muzikom se sada bavim usput. Povremeno snimam pesme, nastupam gde me zovu i prioriteti su mi drugačiji. Ostavila sam trag u narodnoj muzici i ne znam šta još mogu novo da dam? Nikad nisam uložila prevelik napor da nešto uradim i ponekad se čudim kako sam uspela. Sve se odvijalo sa lakoćom - kaže Gordana i otrkiva pod kojim uslovima bi održala koncert u Beogradu.

- Ukoliko bi neko umesto mene uradio sve što je potrebno, zašto da ne. Ne možete da sedite na splavu, uživate u pogledu na reku i da se neke stvari dogode same od sebe. U tom smislu sam hedonista i nisam spremna da se žrtvujem nekoliko meseci. Stalno obećavam da ću održati koncert, ali kod mene je sve stvar trenutka. Verovatno bi neko trebalo da mi stane na Ahilovu petu kako bih se trgla. Porodica i prijatelji me najviše usrećuju i da nije njih ne bih bila kompletna ličnost, uprkos karijeri. Ali, te tri stvari čine me zadovoljnom ženom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti