Daniel Kajmakoski je dobitnik MTV Best Adria Act nagrade

Daniel Kajmakoski je dobitnik MTV Best Adria Act nagrade

Autor: | 15/10/2015

0

Daniel Kajmakoski ovogodišnji je dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade. Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, osvojio je najveći broj glasova u protekle četiri nedelje.

Dobijanjem ovog priznanja Daniel dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - “MTV Best Europe Act”. Glasanje za ovu kategoriju počinje danas na sajtu www.mtvema.com i trajaće do subote, 24. oktobra u ponoć, a pobednik će biti proglašen dan kasnije na 2015 MTV EMA dodeli u Milanu.

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada. Ovim povodim talentovani pevač je izjavio:
- Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, bila je za mene ogromna čast i priznanje. Ova nagrada je ogromno iznenađenje, a ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri! Hvala svim fanovima koji su odvojili vreme da glasaju i koji su me sve vreme podržavali kao jedan! Hvala MTV-u na ovakvoj prilici i nadam se da je ovo samo početak zajedničke saradnje!

Daniel Kajmakoski je osvojio više glasova od drugih izvođača nominovanih za MTV Best Adria Act nagradu – "2CELLOS", Marčela, Sassje i "Hladnog piva".

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo