Miloš Teodosić: I dalje tražim pravu ženu

Miloš Teodosić: I dalje tražim pravu ženu

Autor: | 17/10/2015

0

Košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić (28) važi za jednog od poželjnijih muškaraca u Srbiji. Povezivali su ga s mnogim ženama, obelodanio je samo veze s odbojkašicom Majom Ognjenović i voditeljkom Sofijom Rajović, ali od raskida u julu je ponovo u potrazi za pravom.

- Kada pričamo o životu, moj najveći cilj je da nađem dobru ženu, da s njom stvorim veliku porodicu. Što se tiče košarke, želja mi je da osvojim Evroligu. To mi je najveći san. Nadam se da će se ove sezone to i ostvariti. Ne želim previše da razmišljam o tome, ali bih voleo da se to dogodi - osvrnuo se Teodosić i na profesionalne ciljeve u intervjuu za ruski “Sport ekspres”.

Miloš Teodosić bio je u vezi s odbojkašicom Majom Ognjenović četiri godine, od 2008, a bili su čak i vereni. Za raskid je navodno kriva treća osoba - manekenka Jelena Kuljević, ali član moskovskog CSKA to nikada nije potvrdio ni demantovao, već su samo bili viđeni na gradskim događajima.

Kao razlog za raskid naveli su veliku udaljenost zbog profesionalnih obaveza.

Ljubav s voditeljkom  trajala je godinu dana, ali su je oboje dugo krili iako se od septembra 2014. sumnjalo da među njima ima nešto više jer je Sofija bila na Svetskom prvenstvu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Miloš Teodosić / Facebook hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti