Jelena Đoković otkrila tajnu svoje vitke linije

Jelena Đoković otkrila tajnu svoje vitke linije

Autor: | 17/10/2015

0

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, najbolje zna da je dobra hrana temelj za dobro zdravlje. S obzirom na to da je Nole intolerantan na gluten, oboje izuzetno paze kako se hrane.

Nije nepoznanica da je Jelena velika zagovornica zdravog života. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju ručka kojom je zaintrigirala pratioce koji su je zamolili da im napiše više o svojoj prehrani.

- Moj ručak – oraščići, voće, povrće, ulja. Vrlo hranljivo i puno energije. To znači da neću pasti u komu od hrane i da mogu da radim i kada da mi se spava. To je veoma važno ako ti dan počinje u 6 (hvala ti za to Stefane!). Svi znamo kako izgleda ekstremna bolest, ali zna li neko kako izgleda biti ekstremno zdrav? Verujem da to dolazi iz hrane koju jedemo, vežbanja, ljudi kojima smo okruženi i iz pozitivnih misli - napisala je Jelena na Instagramu.


Potom je postavila fotografiju kolačića, koje, kako kaže, uvek ima u frižideru.

- Ovo uvek imam u frižideru u slučaju da mi se jede nešto slatko. Uglavnom nemam želju za šećerom i u našoj kući ga nema. Umesto šećerom zaslađujemo se medom, sirupom od agave i sirupom od javora. Ovi kolačići su lagani za pripremu. Pravim ih i kad idemo na put ili odsedamo u hotelu, jer tada nema izgovora da jedemo čokoladu - objasnila je Jelena i dodala da nema recept za ove kolače jer ih svaki put pravi drugačije.

- Koristim sve vrste orašastih plodova, urme, banane, maline, jagode, kokosovo ulje - napisala je Jelena i posavetovala sve da ekperimentišu u kuhinji.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin

Pročitajte još