Severina Vučković i Goran Karan zajedno u mjuziklu "Naša bila storija"

Severina Vučković i Goran Karan zajedno u mjuziklu "Naša bila storija"

Autor: | 20/10/2015

0

Do kraja oktobra Severina (43) i Goran Karan (51) snimiće ljubavnu baladu “Sta je svit”. To je naslovna pesma mjuzikla “Naša bila storija” čija se premijera nakon sedam godina stvaranja očekuje u 2016, piše hrvatski portal "24sata".

Pevačica dosad nije sarađivala s Karanom. Reditelj Krešimir Dolenčić (53) je 2009. želeo da oboje igraju u “Splitskom akvarelu”, ali pozorišna uprava tome nije bila sklona. Zajedno je trebalo da igraju i u mjuziklu “Grgur Ninski”, pokojnog Zdenka Runjića. Treća sreća osmehnula im se u priči Nenada Ninčevića (54) i Gorana Karana u kojoj Karan igra fudbalera "Hajduka", a Severina Anu. Zbog nesrećne ljubavi ona čak pokuša i samoubistvo. Ipak, mjuzikl ima srećan kraj.

- Karan i Ninčević napravili su prelepe pesme s još lepšim tekstovima. Čarobne melodije, poput Tijardovićevih - rekla je Severina.

Glumicu u njoj prva je prepoznala Mani Gotovac (75) i 2003. dala joj ulogu u predstavi “Karolina riječka”. Iza nje je monodrama “Čekajući svog čovika” i “Glembajevi” u kojima je igrala barunicu Kasteli. Igrala je u filmovima “Gdje je nestala Slovenija”, “Duhovi Sarajeva” i “Pijetlov doručak”. Goran Karan je 1995. godine pevao glavnu ulogu u mjuziklu “Sarajevski krug”. Tri godine kasnije u Beču je nastupao u glavnoj muškoj ulozi u mjuziklu “Rock It” u teatru “Ronacher”.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Severina Vučković / Instagram