Frajle zakazale koncerte u Beogradu i Novom Sadu

Frajle zakazale koncerte u Beogradu i Novom Sadu

Autor: | 21/10/2015

0


Ovu, 2015.godinu, Frajle ce završiti na najbolji način – spektakularnim koncertima u Beogradu i Novom Sadu.

Sava centar biće mesto okupljanja svih ljubitelja pesama i hitova grupe The Frajle već 3.decembra, a samo tri dana kasnije, 6.decembra, i u Novom Sadu publika će imati priliku da uživa u njihovim pesmama u Srpskom narodnom pozorištu.

Karte za koncerte u Beogradu i Novom Sadu puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima.

Ove nedelje premijerno je emitovan spot za pesmu “Menjam dane”, koja najavljuje novi album.

“B strana ljubavi” izaći će početkom novembra, u izdanju PGP RTS-a, a ekskluzivno će moći da se kupi u svim Lily drogerijama u Srbiji.

- Najavna pesma za novi album ‘Menjam dane’ već je imala premijerno izvodjenje spota na MTV-u i jedva čekamo da tu i ostale pesme sa “B strane ljubavi” izvedemo publici premijerno u Beogradu i Novom Sadu. Srećne smo što će prodaja diskova i karata imati i humanitarni karakter i što smo ostvarile saradnju sa sjajnom Natašom Kovačević i njenom Fondacijom. Verujemo da ćemo zajedno napraviti dobru stvar - prvi su komentari Frajli pred promociju albuma i povodom zakazivanja koncerata.


Deo od prodaje novog CD-a “B strana ljubavi” i karata za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, biće odvojen za podršku “Fondaciji Nataša Kovacević”. Biće to početak saradnje Frajli i Nataše Kovačević, koja je zapoceta sa partnerima koji su prepoznali zajednicku humanitarnu notu, kao sto su Lili drogerije, Color press grupa, radio Naxi i Coca cola.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: Frajle koncert

Najnovije vesti