Sergej Ćetković glumi opasnog momka u prvom crnogorskom sitkomu

Sergej Ćetković glumi opasnog momka u prvom crnogorskom sitkomu

Autor: | 22/10/2015

0

Sergej Ćetković će imati epizodnu ulogu u seriji "Dojč kafe", a popularni pevač je već snimio svoju scenu u kojoj je imao zadatak da dočara lik opasnog momka.

- Ćetković se sjajno snašao i odlično dočarao kriminalnog tipa. Namenili smo mu ulogu vrelog momka današnjice koji izdaje kameru na kamatu. Ono što me je posebno iznenadilo su njegove improvizacije i to što je bio veoma opušten - ispričao je nakon snimanja producent, glumac i pokretač ideje sitkoma "Dojč kafe" Dušan Kovačević,  a piše  sajt vijesti.me.

Svojom ulogom bio je zadovoljan i Ćetković .

- Trudio sam se da bude smešno. Radujem se što su me pozvali da učestvujem na ovaj način u seriji i što se napokon neko u Crnoj Gori setio da snima sitkom. Mislim da ova serija obećava, i nadam se da će biti gledana - poručio je pevač.

Snimanje scene sa Ćetkovićem trajalo je nekoliko sati, a muzičaru nije bilo teško da izdrži ovaj napor, jer mu je, kaže, pomoglo iskustvo koje je stekao snimajući spotove, ne samo kao akter već i kao režiser.

- Sjajna ekipa radi ovu seriju, tako da je vladala odlična atmosfera. Ono što me je posebeno obradovalo je što glumci imaju slobodu, pa su me pustili da improvizujem, a na taj način se najbolje gradi lik. Eto, nadam se da ću i publiku kada bude gledala seriju uspeti da nasmejem kada me bude videla u ulozi opasnog momka - iskren je Ćetković .

Prvih osam epizoda "Dojč kafea", koji producent opisuje kao prvi crnogorski sitkom u vidu urbane komedije o tri prijatelja koji otvaraju zajednički kafić, počeće da se emituju na RTCG u novembru.

Glavne uloge poverene su Kovačeviću koji igra fensera Simona Separea, Milivoju Obradoviću u ulozi Mihe The Mana koji vidi sebe kao urbanog umetnika i Zoranu Vujoviću koji će otelotvoriti Danila Rukolu, 35-godišnje dete bogataša. U seriji glume takođe Andrea Mugoša, Marko Janketić, Marinko Madžgalj, Jelena Rakočević-Nenezić, Emir Hadžihafizbegović i drugi.

Kovačević je najavio mnoge druge gostujuće glumce i ljude iz javnog života, a Ćetković je, kaže, bio pravo osveženje za čitavu ekipu.

- Od trenutka kad se u scenariju pojavljuje lik koji glumi Ćetković, imali smo želju da upravo on igra tu ulogu. Bio je čak lak i kad su pregovori u pitanju, brzo smo se dogovorili. Kao glumac i producent projekta, ponosan sam što u ekipi koju čine sjajni glumci iz Crne Gore i regiona, imamo još i Ćetkovića - ne krije zadovoljstvo Kovačević.

Na pitanje postoji li mogućnost da najpopularnijeg crnogorskog pevača gledamo i u nastavku serije, on je odgovorio:

To se sa sitkomom nikad ne zna. Ukoliko se publici svidi Sergejev lik, mi bismo ga rado videli i u nastavku.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin