Željko Bebek zapevao na konferenciji za novinare

Željko Bebek zapevao na konferenciji za novinare

Autor: | 22/10/2015

0


Pevač Željko Bebek održao je juče konferenciju za novinare i najavio svoj prvi solistički koncert u Beogradu i proslavu jubileja 40 godina na sceni.

Konferencija je započeta tako što je Bebek uz pratnju klavira otpevao tri pesme, na oduševljenje prisutnih.

Koncertna rođendanska turneja kruna je karijere Željka Bebeka kojom ova živa rok legenda slavi 40 uspešnih godina u samom vrhu muzičke scene naših prostora.

Reč se o pravom muzičkom spektaklu, u kojem se Željku na bini istovremeno pridužuje čak 60 muzičara, članova Simfonijskog orkestra, uz Tamburaški orkestar Centra za tradicijsku kulturu iz Varaždina, kao i Bebekov prateći rok bend.

Na koncertu u Sava Centru Željko će pevati hitove iz perioda "Bjelog dugmeta", kao i svoje prepoznatljive hitove: "Laku noć svirači", "Gdje sam bio s kim' sam pio", "Kaldrma", "Žuta ruža s Dunava", "Da je sreće bilo", "Tijana"...

- Pre godinu dana održao sam sjajan koncert u HNK Varaždin, kada sam nastupio isključivo uz Tamburaše s kojima nastupam u Beogradu. Tada sam iz prve ruke čuo i osetio koliko drugačije mogu zvučati neke moje stare pesme. To mi je dalo hrabrosti da se odlučim da napravim takvu turneju. Jedva čekam da pevamo zajedno. Delikatna stvar kod pevača koji imaju mnogo pesama kao što sam ja, jer ne mogu sve da ih otpevam na koncertu. Uvek će biti neka zamerka, zašto nisam nešto otpevao. Ali trudiću se da što više otpevam. Najviše volim da pevam numeru "Oprosti mi što te volim", tad nekako najviše uživam. A i kažu ko zna da peva balade taj je dobar pevač. Raduje me i to što moj koncert posećuju razne generacije. Ja sam čovek rođen pod srećnom zvezdom - uz osmeh je izjavio pevač.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: željko bebek

Najnovije vesti