Da li je Severina već imala devojačko veče? (foto)

Da li je Severina već imala devojačko veče? (foto)

Autor: | 24/10/2015

0

Svadba Severine Vučković i Igora Kojića sve je bliža, a prema običaju mlada bi trebalo da napravi i žurku sa svojim prijateljicama, poznatiju kao devojačko veče. Fotografija koju je pevačica objavila na Instagramu otkriva da se devojačko veče već dogodilo. Dobro, možda nije bilo veče, ali su se svakako družile i dobro zabavile.

- Nasmešena su nam lica i posle mnogo godina - napisala je Severina pored fotografije koju je objavila, a na kojoj pozira sa venčanom kumom Andrejom Čermak, i Ivom Balent s kojima je veže dugogodišnje prijateljstvo. Pre nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj je nasmešena u društvu sa još nekoliko prijateljica, sa kojima se zabavljala u planinskoj idili. Pored slike su stihovi njene pesme "Prijateljice". Sve aludira na to da je Seve već proslavila devojačko veče.

Severina se nakon toga vratila u Zagreb. U sredu uveče bila je na koncertu Petra Graša.Svadbeno veselje sa Igorom Kojićem zakazano je za 22 novembar, a na njemu bi trebalo da bude između 400 i 500 gostiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!