Jelena i Novak Đoković na dodeli MTV nagrada u Milanu

Jelena i Novak Đoković na dodeli MTV nagrada u Milanu

Autor: | 26/10/2015

0

Spektakularna dodela evropskih MTV nagrada u "Mediolanum Forum" upriličena je sinoć u u Milanu. Srpski teniser Novak Đoković oduševio je na crvenom tepihu, a potom je i uručio nagradu za najboljeg hip-hop izvođača, koja je pripala Niki Minaž.

Novaka je iz bekstejdža bodrila supruga Jelena.

- Ja i moja ljubav u bekstejdžu. Spremamo se za dodelu MTV nagrada - napisao je Nole na Tviteru.

Voditelji večeri bili su Ed Širan i Rubi Rouz, koji su sudeći po fantastičnoj atmosferi opravdali poverenje organizatora.

Osim Novaka, u ulozi prezentera nagrada našli su se i Charli XCX, britanski reper Tajni Tempa i manekenka Hejli Boldvin, producent Mark Ronson, glumice Ešli Benson i Šej Mičel, ženski bend "Fifth Harmony" i holandski di-džej i producent Martin Gariks.

Nastupi ponatih samo su se nizali, a mikrofona su se latili: Džastin Biber, Farel Vilijams, Ed Širan i "Rudimental", Eli Gulding, Džejson Derulo, "Twenty One Pilots", Martin Gariks, Afrodžek, Tori Keli, Džejms Bej, Meklmor i Rajan Luis.

Veče je obeležio i legendarni tenor Andrea Bočeli sa pesmom "Time to Say Goodbye" ("Con Te Partiro"), a nakon toga je u duetu sa Tori Keli izveo numeru "Just Give Me A Reason".

Hellomagazin.rs Guliver / Getty Images; Guliver / Splash News; Novak Đoković / Twitter

Najnovije vesti