Svetlana Aleksić: Političari nisu bauk

Svetlana Aleksić: Političari nisu bauk

Autor: | 26/10/2015

0


Da li ste proteklog vikenda, pod uslovom da ste rano ujutro pratili "Pink", primetili da Svetlani Ceci Aleksić trenutno nije sve potaman? Sumnjamo u to. Vešto je sakrivala da je danima lomi virus, jer - šou mora da ide.

- Trudim se da budem zdrava, ali kada mi se dogode prehlada ili virus onda se služim svim mogućim metodama da se što pre zalečim. U Jutarnjem programu gostuju vrhunski lekari iz svih oblasti i često se konsultujem sa njima oko toga kako osnažiti imunitet, budući da ovaj posao zahteva punu koncentraciju i posvećenost - kaže voditeljka, koja se kalila na RTS (takođe u jutarnjem, ali i zabavnom programu), a sada je deo "ružičastog" tima.

Kada je usledio poziv čelnika TV Pink da im se pridruži, nije oklevala. Jutarnji program je, kaže, forma u kojoj može da ispuni mnoge ambicije. Otuda je izričita - zasad nema šanse da je vidimo u ulozi domaćice nekog laganijeg sadržaja.

- Od samog početka posvetila sam se i urednički svakom minutu emisije koja je trajala čak i pet sati uživo. Rezultat toga je odličan rejting Jutarnjeg programa. Sada, posle godinu i po, koliko radim ovu emisiju, mogu reći da sam zadovoljna postignutim. Od starta je radim sama, odnosno oslanjam se samo na sebe, i to je za mene najbolja opcija.

Smatra da političari nisu "najteži sagovornici", jer ona, do sada, nije imala neprijatnih iskustava sa njima. Osim toga, u informativi se snalazi kao riba u vodi. Da li zbog nje, tek i Ceca na ekranu deluje preozbiljno.

- Informativni program me zaista privlači. On je sam po sebi ozbiljan i teme koje obrađujem zahtevaju potpunu uključenost, pa je nemoguće izaći iz nekog ozbiljnog tona. Ali, ne mogu reći da sam privatno previše ozbiljna. Naprotiv, vedrog sam duha, stalno nasmejana i raspoložena za šalu. Najozbiljnija sam u odnosu prema porodici i shvatanju nje kao nečeg što mi je u životu najvažnije. Uostalom, trenutno sam najponosnija na Andreu i Andriju, decu moje rođene sestre. A uvek sam bila veoma ozbiljna po pitanju svog obrazovanja. Kao mlađa posvećivala sam mu previše pažnje, za razliku od mnogih vršnjaka koji su više razmišljali o zabavi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još