Severina je postala zavisna o modi (foto)

Severina je postala zavisna o modi (foto)

Autor: | 30/10/2015

0

Severina Vučković je oduvek volela i pratila modu, a poslednjih dana na svom profilu na Instagramu objavila je fotografije sa nekoliko veoma trendi kombinacija.

Od kada se udala za ljubav svog života, Igora Kojića, Severina prosto sija, ali se i hvali odećom na kojoj bi joj sigurno pozavidele mnoge trendseterke.

Tako je bilo i ovog puta: plisirane su suknje u trendu, a monohromna lepršava kreacija "Huga Bosa" otkrila je Severinine duge noge. Uz srebrne "Živenšijeve" štikle i ranac Stele Makartni, pevačica je neočekivano obukla jaknu vojničkog stila iz "Manga" i pokazala svoju razigranu stranu. Nije tajna da Severina ne štedi pare za dobre štikle, a kada zaista posebne cipele "Angel Wings" iz nove kolekcije Sofije Vebster spoji s ludo dobrim kaputom Roksande Ilinčić, teško joj je naći bilo kakvu zamerku. Skupocjen stajling Severina je pripremila za odlazak u Dortmund i javila se fanovima putem Instagrama.

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Oct 26, 2015 at 5:11am PDT

Seve rado nosi i modele Aleksandre Dojčinović, koja je već duže vreme omiljena među slavnim damama sa ovog podneblja. Pepita-pantalonama širokih nogavica s podignutim strukom (Lei Lu) i upasanom košuljom istakla je svoju isklesanu liniju i vratila se u lude sedamdesete. Uz to je trendseterka Severina kombinovala šešir s potpisom brenda "Maison Michel".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin