Aca Lukas: Sa koncerta na operacioni sto

Aca Lukas: Sa koncerta na operacioni sto

Autor: | 03/11/2015

0


Pomeranje diskusa iz međupršljenskog prostora u slabinskom delu kičme prouzrokovalo je mnoge probleme u privatnom životu Ace Lukasa ali teški zdravstveni problem, uprkos jakim bolovima koje trpi, nisu doveli u pitanje održavanje njegovog koncerta u Kombank areni.

Ipak, tradcionalni rođendanski spektakl više nije pod znakom pitanja jer je popularni pevač lekovima uspeo da smiri gorući problem u organizmu.

- Nisam koristio kiropraktiku. Imam teži oblik diskushernije i doskoro sam trpeo strašne bolove. Trenutno sam ih ublažio lekovima i terapijama a nosio sam i flastere tako da ću spreman izaći na binu 3. novembra – rekao je Aca Lukas u izjavi za Ekskluziv na televiziji Prva.

Međutim, kako saznajemo, on je već zakazao operaciju kičme u Minhenu, na koju odluzi čim se spuste svetla pozornice u Kombank areni gde će prirediti najveću rođendansku žurku na Balkanu.

- Videću da li ću ići pod nož. Na korak sam od operacije, mada su bolovi trenutno sanirani. Ta operacija inače nije komplikovana, iako kada kažeš da operišeš kičmu ne zvuči niamlo jednostavno. Međutim, ljudi koji imaju problema sa kičmom znaju šta je diskus hernija a sada sam i ja saznao pa mogu samo da kažem: Ne daj bože nikome. Nisam bio u stanju da shvatim da postoje takvi bolovi. Istrpeo sam mesec dana strašnih muka – rekao je Lukas nakon prošlonedeljne konferencije za medije u Kombank areni.

Aca, koji ima hit "Da podnesem bol", nedavno se pomirio i sa suprugom Sonjom Vuksanović koja će zajedno sa svim Lukasovim naslednicima koncert pratiti iz lože. Muzičar iz prvog braka ima kćerku Miljanu i sina Lazara, iz druge nevenčane zajednice sa Natašom sa kojom je živeo u Nemačkoj ima sina Andreju, koji se nedavno preselio u Srbiju i trenira fudbal, dok mu je aktuelna supruga Sonja tokom petogodišnjeg bračnog života podarila kćerkicu Viktoriju, koja je dečjim pesmicama tati ublažavala bol.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!

Najnovije vesti