“Spamalot“ Montija Pajtona 22. novembra u Sava centru

“Spamalot“ Montija Pajtona 22. novembra u Sava centru

Autor: | 06/11/2015

0


Monti Pajton “Spamalot” je mjuzikl komedija bazirana na filmu “Monti Pajton i Sveti Gral” i jedan je od najpopularnijih mjuzikala ikada odigranih na Brodveju. I beogradska publika imaće priliku da vidi ovaj mjuzikl u domaćoj produkciji. Premijera je zakazana za 22. novembar u velikoj sali Sava centra.

Originalna Brodvejska produkcija je urađena 2005. godine i “Spamalot” je odmah dobio Toni nagradu za najbolji mjuzikl kao i još dve Toni nagrade, Sara Ramirez za ulogu Dame iz Jezera, i Majk Nikols za najbolju režiju mjuzikla. Na toj dodeli, “Spamalot” je bio nominovan za 14 Toni nagrada.

Tokom skoro pet godina teatarskog života na Brodveju, predstava je izvedena više od 1.500 puta, videlo je više od dva miliona ljudi i zaradila je više od 175 miliona dolara.

Režiju domaće verzije ovog mjuzikla potpisuje reditelj Radoslav-Rale Milenković, a glumačku ekipu, između ostalih, čine sjajni glumci Gordan Kičić, Nikola Kojo, Srđan Timarov, Dejan Lutkić i Jelena Jovičić za koju kažu da je diva mjuzikla.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin

Najnovije vesti