Pogledajte novi spot Električnog orgazma

Pogledajte novi spot Električnog orgazma

Autor: | 06/11/2015

0


Električni orgazam objavio je novi singl/spot "Bio sam loš" pred slavljeničku turneju povodom 35 godina postojanja.

"Bio sam loš" je prvi najavni singl/spot novog albuma radnog naziva "Gde smo sad?" kog beogradski bend namerava da objavi iduće godine.

Pet godina je prošlo od CD-a "To što vidiš to i jeste", i frontmen Srđan Gojković-Gile kaže da je sada pravi trenutak da Električni orgazam sa "Bio sam loš" najavi novi album "koji će imati devet pesama, a prethodiće mu najverovatnije još nekoliko singlova".

Nekadašnji frontmen rokenrol benda Revolveri Vladimir Jakšić-Musa bio je logičan izbor za režiju spota "Bio sam loš" - Električni orgazam je sa njim ranije uradio spotove "Ti to možeš" i "Gde god odem". Pored toga na Jakšićevom ovogodišnjem albumu "Na putu neverovatnoće" našla se pesma "Nemam više nijedan dan", koju je napisao Gojković. Spot za tu pesmu režirao je Jakšić.

- Saradnja sa Musom traje jako dugo. Radio sam njim i ranije, producirao sam jedan singl Revolvera devedesetih, a gitarista Električnog orgazma Branislav Petrović Banana i basista Zoran Radomirović Švaba svirali su sa Revolverima u jednom periodu - podseća Gojković.

Kompletirani su datumi slavljeničke turneje Električnog orgazma, koja obuhvata: 14. novembra klubu "Replugged" u Beču, 27. novembra "Pojilo" u Lazarevcu i 28. novembra "Gradsku pivnicu" u Požarevcu, a potom slede 4. decembra "Paladium" u Pančevu, 5. decembra Pozorišni klub u Bečeju, 12. decembra "Balkan Rock Club" u Smederevskoj Palanci i 18. decembra "Fabrika" u Novom Sadu, dok je koncert u Beogradu planiran za 26. decembar.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Branko Garić

Pročitajte još