Jelena Rozga: U Stjepana sam se zaljubila posle tri minuta

Jelena Rozga: U Stjepana sam se zaljubila posle tri minuta

Autor: | 12/11/2015

0

Jelena Rozga (38) i Stjepan Hauser (27) su otkrili su da kupuju zajednički stan u Zagrebu, ali su i rekli ponešto o detaljima svoje petomesečne veze.

- Zaintrigirao me je iste sekunde, a zaljubila sam se u trećem minutu našeg susreta - kaže je Jelena koja otkriva da joj je Stjepan prvi prišao i to u jednom.

- U šali sam ga napala zbog njegovih zafrkantskih izjava, koje su nekoliko dana pre toga objavili mediji, na račun mojih pesama. Zbunio se, počeo nešto da petlja i na kraju rekao da to nije izjavio on, nego njegov kompanjon Luka - prepričala je splitska pevačica.

Stjepan joj se svideo kaže, sav "zbunjen i sramežljiv". Drugi put kada su se videli ponašao se poput dečkića, piše "Glorija".

- Moram priznati da sam "pala" na tu njegovu zbunjenost, a uz to mi je bio i fizički privlačan - rekla je Rozga koja se Stjepanu dugo pre toga sviđala.

- Kao "stručnjak" za žensku lepotu, sedeo sam u žiriju Izbora za Miss Universe, a Jelena mi je bila lepša od svih takmičarki - rekao je violončelista i dodao da smatra da je njihovo upoznavanje sudbina.

Jelena kaže da se prva strast rasplamsala kada joj je Hauser poljubio ruku na početku jednog sastanka. To joj je bilo vrlo romantično i kavaljerski, a od tada se svaki dan sve više zaljubljuje u njega.

- Presrećna sam što sam našla muškarca koji me nosi kao malo vode na dlanu - rekla je pevačica, dok Stjepan kaže da je Jelena u njemu probudila "duboka osećanja", a svojom duhovitošću i šarmom ga je oborila s nogu.

Kada su odvojeni zbog poslovnih obveza, Jelena i Stjepan se čuju kad god su slobodni. Satima pričaju preko Vajbera ili Skajpa.

- Čak i kada se na pola sata odvojimo, šaljemo poruke jedeno drugom - rekla je Rozga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još