Nina Seničar: Uživa u vezi sa zvezdom serije "The Game"

Nina Seničar: Uživa u vezi sa zvezdom serije "The Game"

Autor: | 13/11/2015

0

Manekenka i glumica Nina Seničar već skoro dva meseca ljubi svog vršnjaka, mladog glumca iz Južne Karoline Džeja Elisa, ali je to krila sve dosad. Američki mediji prošle nedelje su posumnjali da Džeja i Ninu ne veže samo prijateljstvo pa su tako i formulisali tekstove pitajući se da li je lepotica sa modne piste nova ljubav Džeja Elisa.

- Srećna sam i zadovoljna, to je najbitnije - rekla je Nina za "Blic puls".

Inače, Džej je zvezda HBO kanala, a za nekoliko meseci počeće da se emituje serija u kojoj igra glavnu ulogu. Nina nije odolela njegovom šarmu i on je prva njena ljubav nakon što je raskinula vezu sa njegovim kolegom Dominikom Adamsom. Nina i Džej su se zajedno pojavili na gala večeri u septembru u Milanu i prošlog vikenda u Los Anđelesu, u organizacija “Amfara” humanitarne fondacije za obolele od side.

Iako ne krije da je za sjaj u njenim očima i sreću zaslužan novi dečko, Nina je bila zainteresovanija za razgovor o njenoj glumačkoj karijeri, koja je preuzela primat nad manekenskom, što su joj i bile ambicije poslednjih godina.

- Premijera moje nove serije "The Librarians" bila je ove nedelje na kanalu TNT. Glumim Izabelu, Italijanku iz diplomatske porodice, i veoma sam zadovoljna saradnjom sa kolegama, kao i svojom ulogom. Prezadovoljna sam onim što smo napravili jer je prvu epizodu gledalo čak 8,5 miliona ljudi - kaže Nina.

Bivša devojka Erosa Ramacotija srećna je što dobija glumačke angažmane u Srbiji i Italiji i najvljuje nove projekte.

- Drago mi je kad me pozovu za neki film u Srbiji. Ne mogu da vam opišem kako sam bila srećna kada su me pozvali da igram sa Glogovcem, Anicom Dobrom i drugim glumcima kojima sam se divila. Uskoro se vraćam u Evropu, jer snimam dva filma u Italiji - ushićeno kaže naša lepotica.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin
Tagovi: Nina Seničar

Najnovije vesti