Jelena Rozga: Stjepan će moje roditelje upoznati u januaru

Jelena Rozga: Stjepan će moje roditelje upoznati u januaru

Autor: | 17/11/2015

0

Jelena Rozga i Stjepan Hauser sve više potvrđuju da njihova veza iz dana u dan postaje ozbiljnija i čvršća. Nakon nekoliko meseci ljubavi odlučili su da naprave novi korak pa su iznajmili zajednički stan u Zagrebu, a uskoro zajedno putuju u Split, gde će Stjepan napokon upoznati i Jelenine roditelje.

Potencijalni tast i tašta, Jelenini roditelji, budućeg zeta nestrpljivo iščekuju. U Splitu navodno za Stjepana spremaju pravu žurku. Kako je pevačica nedavno izjavila, njena mama je presrećna što je pevačica našla čoveka koji je voli i brine se o njoj.

- Kako smo u novembru i decembru oboje veoma zauzeti, on radi na novom albumu, a ja imam dogovorene koncerte, upoznavanje s mojim roditeljima ćemo ostaviti za januar - otkrila je pevačica za hrvatsku televiziju RTL.

Ona je Stjepanove roditelje upoznala letos u njihovoj u vikendici u i izjavila je da su fini i srdačni. Za Jelenu su pripremili pravu gozbu pa će njeni roditelji sigurno uzvratiti istom merom.

Paru su dosadili hoteli i odlasci u posete jedno drugom, pa su se nedavno odvažili na zajednički život u Zagrebu. O tome otkud ideja da ljubavno gnezdo sviju baš tamo pevačica je rekla da su to učinili isključivo zbog poslovnih razloga.

- U principu, naša baza je Split, ali i Pula. Split je moj grad i ja se nikad ne bih selila iz svoga Splita. Naravno, sada volim i Pulu zbog Stjepana, a u Zagrebu smo isključivo i Stjepan i ja zbog posla -  izjavila je Jelena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram