Bojana Rajić: Moj suprug je izvanredan, mislila sam da su takvi muškarci izumrli

Bojana Rajić: Moj suprug je izvanredan, mislila sam da su takvi muškarci izumrli

Autor: | 17/11/2015

0

Bivša manekenka Bojana Rajić-Đurđević prvog dana novembra po drugi put postala je majka dečaka, kome je u dogovoru sa suprugom Branislavom Đurđevićem, izvršnim direktorom Javnog preduzeća "Elektromreža Srbije", dala ime Vukašin. Tri dana kasnije muž ju je izveo iz bolnice u Višegradskoj ulici, gde se porodila prirodnim putem. Tog dana srećni otac organizovao je glamurozno slavlje, kome Bojana nije prisustvovala budući da je tek stigla u porodični dom sa novorođenčetom. Slavlje je upriličeno u restoranu "Novak", na Dorćolu, a domaćin zabave, ponosni otac, i gosti veselili su se uz repertoar Milice Todorović i Saše Matića.

Otkad se udala za Branislava, Bojana je odlučila da intimni život drži što dalje od očiju javnosti. U skladu s tim, na naš poziv i čestitke, srdačno je zahvalila i istakla da ne želi da govori za javnost o privatnom životu. Nasledniku u porodici Đurđević posebno su se obradovali roditelji njenog supruga, što je zgodna majka obelodanila na Instagramu. Ona je objavila fotografiju poklona koji je dobila od svekra i svekrve. Reč je o peharu, na čijem je postolju ugravirano: "Našoj Bojani za rođenje unuka Vukašina, od bake i deke."

- Moja svekrva... Ne postoji još jedna takva - napisala je Bojana, koja je oduševljena roditeljima svoga muža, sa kojim je tri i po meseca u braku. Venčali su se na tajnoj ceremoniji u njegovom domu, a o manirima koji krase njenog drugog supruga već je govorila za magazin "Hello!" pre nego što je odlučila da se povuče iz javnosti.

- Izvanredan je i pripada retkoj vrsti za koju sam mislila da je davno izumrla. Osvojio me je činjenicom da je muškarac u pravom smislu te reči. Zahvaljujući savršenom ophođenju, uz njega se osećam kao prava žena. Nijednog trenutka u meni nije probudio "harambašu" - istakla je Bojana, koja iz prvog braka sa golmanom Vladimirom Stojkovićem ima sina Lava, koji je potuno opčinjen mlađim bratom.

Doneo on mami svojoj cveće. Ljubav moja lepa - napisala je Bojana ispod još jedne fotografije, koju je podelila na društvenim mrežama posle porođaja.

Na njoj se jasno vidi da ju je stariji sin posetio u porodilištu. Mediji su ranije pisali da je Bojanina romansa sa Branislavom započeta u njihovoj ranoj mladosti, mnogo pre nego što se upoznala sa prvim suprugom - Vladimirom Stojkovićem. Kako to, inače, biva sa mladalačkim ljubavima, putevi su im se s vremenom razišli i oboje su otpočeli novi život. Branislav je dosta vremena proveo u Americi, gde je studirao, a potom se vratio u Srbiju i izgradio zavidnu karijeru. Bio je asistent finansijskog direktora kompanije "Ju-es stil Srbija", a radio je i u kompaniji "Koka-kola", te na funkciji predsednika Košarkaškog kluba "Crvena zvezda". Srećni par je dok je Bojana bila u drugom stanju proveo medeni mesec na Mikonosu, gde su boravili sa Bojaninim sinom Lavom i u društvu njene kume Nele.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!
Tagovi: bojana rajić