Mirka i deca se zbog Vujadina sele u Moldaviju

Mirka i deca se zbog Vujadina sele u Moldaviju

Autor: | 30/11/2015

0


Iako neke prognoze najavljuju da bi Moldavija uskoro mogla da bude poprište sukoba to ne brine ni fudbalera Vujadina Savića, koji od letos igra u tamošnjme klubu Šerif kao ni njegovu nevenčanu suprugu Mirku Vasiljević.

Šta više, plan je da se Mirka sa ćerkom Adrijanom (2) i sinovima Andrejem (4) i Mihajlom (1) preseli u Tiraspolj.

Mirka je srećna što će nakon novogodišnjih praznika sa suprugom i decom ponovo živeti pod istim krovom.

- Od početka sam znala da ćemo imati ovakav život. Vujadin je fudbaler i normalno je da mu se deca i ja prilagođavamo. I do sada sam ga pratila kad je igrao u Nemačkoj, pa u Francuskoj. Međutim, on od letos igra u Moldaviji, a budući da je naše najmlađe dete Mihajlo bio mali za selidbu, do sada nismo mogli da mu se pridružimo. Meni je bilo lakše da budem u Srbiji gde imam pomoć porodice oko dece, a i imala sam mnogo posla u pozorištu. Vujadin se prilagodio životu u Moldaviji, tako da mi dolazimo na pripremljen teren. Srećna sam što ćemo biti svi zajedno. Mi smo porodica i normalno je da budemo zajedno. Deca se veoma raduju odlasku kod svog tate u Moldaviju - rekla je Mirka.

Lepa glumica se dobro informisala o gradu, kao i o zemlji u koju planira preseljenje, a pre dva meseca je i boravila pet dana kod Vujadina.

- U septembru sam bila kod Vujadina sama da malo izvidim situaciju. Nisam više mogla da ostanem zbog dece. Vujadin je imao sreće da je do sada uvek igrao u dobrim klubovima i stalno je imao komfor i bezbednost pre svega. On sada živi u ruskom delu Moldavije, gde nema nemira, Tiraspolj je miran grad - istakla je glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!