Seksepilni, mladi i buntovni: Miloš Biković i Aleksandar Radojičić su momci za kojima devojke uzdišu

Seksepilni, mladi i buntovni: Miloš Biković i Aleksandar Radojičić su momci za kojima devojke uzdišu

Autor: | 01/12/2015

0

Miloš Biković i Aleksandar Radojičić su mladi i talentovani glumci koji osvajaju kako domaću, tako i stranu filmsku i pozorišnu scenu.

Po izgledu i senzibilitetu najviše podsećaju na moderno i romantičnije izdanje večnog filmskog buntovnika Džejmsa Dina, što su i brojne gledateljke, kao i obožavateljke uočile.

Miloš je od nedavno u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus, tako da su mnoga devojačka srca u Srbiji ostala slomljena, mada nade nisu još uvek umrle.

Aleksandar ima malo "burniju" prošlost. Naime, iza njega je bivša devojka, žena, sa kojom ima dete. A onaj ko se jednom opeče i dima se plaši, zar ne?

U odnosu na neke starije generacije glumačkih šmekera, Miloš i Aleksandar imaju drugačiju pojavu. Oni nisu "mangupi sa beogradskog asfalta", već nešto nežnija i romantičnija, ali i modernija verzija glumaca iz Holivuda, ranih 50-ih i 60-ih.

Šta po vama njih dvojicu, sem talenta, izdvaja od ostalih glumaca mlađe generacije i zašto su i dan danas devojke lude za svakim momkom koji barem malo podseća na neprevaziđenog Džejmsa Dina?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin hello
Tagovi: miloš biković