Nikolina Pišek za proslavu prvog rođendana kćerke Une Sofije priprema bajku

Nikolina Pišek za proslavu prvog rođendana kćerke Une Sofije priprema bajku

Autor: | 02/12/2015

0

 

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović u subutou će organizovati veliku proslavu prvog rođendana svoje ćerke Une Sofije u hotelu u kojem su Severina i Igor napravili svadbu za 600 zvanica.

Nikolina i Vidoje na prvom rođendanu ugostiće sto zvanica, a popularni par će za ovu žurku izdvojiti oko 20.000 evra, piše Kurir.

"Nikolina je angažovala agenciju koja se bavi dekoracijom, kako bi od sale u kojoj će biti priređen rođendan napravila bajku. Goste će zabavljati Martina Vrbos, a biće poslužena jela po želji, od bifteka do morskih specijaliteta. Poseban akcenat stavljen je na rođendansku tortu, koja je rađena po motivima iz bajke "Pepeljuga", kaže izvor.

Očekuje se da će na rođendan doći dosta poznatih ličnosti, a maloj Uni Sofiji rođendan će čestitati Toni Cetinski, a očekuje se da na proslavu dođu i kum Milan Beko, kao i bivši političar Milorad Vučelić.

Nikolina je rekla da spisak gostiju još nije gotov.

"Upriličićemo ručak za prijatelje i malu zabavu", kratka je bila Nikolina, ali je zato na Fejsbuku objavila vrlo emotivnu poruku:

- Tačno pre 365 dana u ovaj trenutak došla si na svet i postala centar našeg svemira. Nismo ni sanjali koliko ljubavi stane u dva i po kilograma bebe. Želimo ti da ti svet bude veliki poligon za igranje, da u životu srećeš samo dobronamerne ljude, da svojim osmehom menjaš svet na bolje, da budeš sve što poželiš, a mi ćemo svim silama nastojati da nikada nemaš razlog za strah. Malo je reći - volimo te, bubice - napisala je emotivna voditeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello
Tagovi: nikolina pišek

Pročitajte još