Alen Islamović: Obožavam svog unuka, ali se uspaničim kad počne da plače

Alen Islamović: Obožavam svog unuka, ali se uspaničim kad počne da plače

Autor: | 03/12/2015

0


Nekada je s bendovima "Divlje jagode" i "Bijelo dugme" palio i žario bivšom Jugoslavijom, a obožavateljke su ga zasipale grudnjacima. Alen Islamović (58) danas se sa smeškom priseća tih vremena, i sa ženom Marijanom (52) i ćerkom Larom (21) živi porodičnim životom.

- Volim da gledam televiziju pa kasno idem na spavanje. Čim se probudim, obučem se i odmah izlazim. Moram da odvedem u šetnju našeg sedmogodišnjeg maltezera. Šetnja nam traje sat vremena jer on ima svoje staze koje obavezno mora da prođe. Kad je ružno vreme, moram da ga vučem. Sneg ne može da smisli pa moram da ga nosim na suvo - kaže pevač.

Nakon šetnje sa psom, sa suprugom, domaćicom Marijanom, popije jutarnju kafu. Tada planiraju dan. Ručak je uvek u 16 sati, a Islamoviću nije strana ni kutlača.

- Kad mama ode na službeni put, ja sam kuvar - kaže Islamović.

Dodaje da je tajna njegovog recepta u tome što stavlja mnogo povrća, teletinu, junetinu, piletinu i ćuretinu. Supruga često odlazi kod svoje porodice u Bihać. Pevaču je dom ujedno i kancelarija. Svakog dan proverava mejlove i svoj koncertni raspored da vidi je li došlo do promena termina koncerata.

- Čak i potpisujem neke ugovore. Imam malu firmu pa šaljem i fakture. Nemam knjigovođu, nego sve papire vodim sam - pohvalio se Islamović.

Toliko se izveštio da sam sebi sastavlja ugovor za koncert.

- Nije takav da mi je potrebno pet tona leda i šampanjac, kristalne čaše iz Istanbula ili 48 peškira u garderobi, i specijalne ruže iz Holandije koje rastu u maju - smeje se aludirajući na zahteve svetskih zvezda.

Redovno igra tenis, a kod kuće obavezno dođe pre početka "Vesti".

Društvo mu često pravi šestomesečni unuk Din.

- Obožavam ga, ali se ne usuđujem da budem sam sa njim jer kad on počne da plače, ja počnem da paničim. Ne znam da li je gladan ili hoće da ga nosim - iskren je roker.

Komentari (0)

Loading
, Foto:facebook hellomagazin
Tagovi: Alen Islamović