Mirka Vasiljević: Imam toliko posla, koristim svaku priliku da malo odremam

Mirka Vasiljević: Imam toliko posla, koristim svaku priliku da malo odremam

Autor: | 05/12/2015

0

Mirka Vasiljević u poslednje vreme ima puno poslovnih ponuda, pa u skladu sa tim ima jako malo slobodnog vremena. Ona je demantovala glasine da sa suprugom Vujadinom Savićem odlazi u inostranstvo.

- Vujadin je sada na zimskoh fudbalskoj pauzi, ali do 15. decembra nema mrdanja iz Beograda, jer imam predstave "Hotlajn" i "Pazi s kime spavaš", i neke novogodišnje, a onda mu još malo posle toga traje odmor, pa ćemo negde otići sa decom. Do tada on koristi priliku da se vidi sa porodicom i prijateljima, da poseti sva mesta koje voli. Od januara mi ponovo kreće pozorišne sezona, njemu pripreme, pa tek možda u februaru odemo malo da budem s njim. Da budemo duže tamo, prosto je nemoguće, jer radim.

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Dec 1, 2015 at 11:47am PST

Često se desi da na suvozačevom mestu, dok Vujadin vozi, glumica zaspi. Upravo takav momenat je Vujadin zabeležio i podelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Nisam ni znala šta je u pitanju, ali pošto sam dobila šaljive poruke od prijatelja znala sam da je opet on kriv za to. Ja sam stvarno vrlo umorna jer sam imala pripreme za perdstavu "Lepotica i zver", bio je to veliki stres, ali je sve ispalo kako treba. Imam troje dece kod kuće, obaveze u vrtiću, kod kuće, tako da koristim svaku priliku da spavam, a s obzirom da je on sada zamenio mene za volanom, ja koristim suvozačevo mesto da malo odremam.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin