Nataša Miljković i Maja Nikolić od sutra ponovo na RTS-u

Nataša Miljković i Maja Nikolić od sutra ponovo na RTS-u

Autor: | 06/12/2015

0

Nekadašnje voditeljke Jutarnjeg programa na Javnom servisu, Maja Nikolić i Nataša Miljković, od ponedeljka, 7. decembra, gledaćemo u emisiji "Tako stoje stvari".

Svakog radnog dana, od 10 do 12 sati, kroz najaktuelnije teme, rubrike, vesti iz cele Srbije, vodiće nas Zoran Stanojević, koji je i urednik ovog projekta, a uz njega ćemo gledati i stari uigrani tandem Maju Nikolić i Natašu Miljković.

- Volela bih da ova emisija bude u opuštenijoj formi, ali zamišljena je više informativno kao neki oslonac na naš Jutarnji program. Dakle za sve one koji se ranije bude mi zapravo produžavamo jutro do 12 sati. Od rubrika koje ćemo raditi naročito mi je draga "Pismo sebi" koju smo preuzeli iz "Studija 3", a emitovaće se jednom nedeljno. U njoj će naši velikani pisati sve ono što su o životu naučili do danas, a nisu o tome ništa znali kad su imali 15 godina - rekla je Nataša Miljković.

Voditeljka dodaje da joj je veoma drago što je deo ovog projekta, a posebno je raduje što će opet udružiti snage sa koleginicom i kumom Majom Nikolić.

- Maju ne doživljavam kao poslovnog partnera. Zajedno smo prošle kroz jedan težak period i jedna drugoj smo podrška u svakom trenutku, i kada se smejemo i očajavamo. U poslu se savršeno dopunjujemo, ona mene, na primer, savetuje oko stilskih elemenata - frizure i garderobe, jer ima fantastično oko i zna šta se dobro slika. Ja njoj pripomognem oko teksta kad zapne negde, pošto ona veruje da imam dara za pisanje. Tako da se ispomažemo u različitim segmentima. Maja je, takođe, genijalna za zvanje gostiju. Nikad nisam videla da je neko toliko ubedljiv, topao i mio, i da svakog može da natera da se predomisli i privoli ga da dođe.

Novinari RTS svakodnevno će u emisiji govoriti o spoljnoj politici, sportu, ekologiji, kulturi, filmovima, knjigama...

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti