Branko Đurić Đura: Radim ono što me zabavlja

Branko Đurić Đura: Radim ono što me zabavlja

Autor: | 06/12/2015

0

Branko Đurić Đura podjednako je popularan u svim bivšim republikama nekadašnje Jugoslavije. Kako mu to uspeva, otkrio je u intervjuu za novi hrvatski magazin "Budi.IN Chic".

Komičar s jednakom lakoćom puni dvorane širom regije predstavom "Đurologija" kao što je sredinom osamdesetih zasmejavao publiku u kultnoj predstavi "Audicija".

Krajem osamdesetih zbog njegovih "folova" u humorističkoj seriji "Top lista nadrealista" publika se nije odvajala od televizijskih ekrana. Đurine šale izazivaju smeh i na njegovim koncertima s grupom "Bombaj štampa".

- Pre nego što se prihvatim nekog posla postavim sebi pitanje da li će me zabavljati to što ću raditi. Ako znam da hoće, znam da će i publika biti zadovoljna - rekao je Đua.

Glumac je trenutno prezaposlen građevinskim radovima u pozorištu koje će u Zagrebu otvoriti s kolegom Reneom Bitorajcem. Sa zagrebačkim kolegom već je uspešno sarađivao u Oskarom nagrađenom filmu "Ničija zemlja", i u "Kajmaku i marmeladi", najgledanijem slovenačkom filmu, koji je snimio u Ljubljani, u kojoj živi već 25 godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!