One su žene kakve bi svaki muškarac poželeo, ali su i dalje same

One su žene kakve bi svaki muškarac poželeo, ali su i dalje same

Autor: | 07/12/2015

0

Lepe, uspešne, talentovane, a same. Srpske glumice, pevačice i manekenke su naoko onakve žene kakve bi svaki muškarac poželeo. Zašto su onda neke od njih već stigle do svojih četrdesetih, a još nisu u braku?

Ana Nikolić je pre nekoliko dana na društvenim mrežama prokomentarisala:

- Divna venčanica, šteta što nemam za koga da se udam... - Šala ili ne, Ana ide iz jedne veze u drugu, smenjuju se kod nje poznati i nepoznati muškarci, oženjeni i slobodni, ali Anina želja ostaje neispunjena. Napunila je 37 godina, a neudata osta, piše "Blic".

Pevačica Romana Panić sa okruglo 40 godina tvrdi da je i dalje sama zato što - Uvek imam svoje mišljenje, a devojke koje nemaju svoj stav ili koje samo klimaju glavom svom izabraniku uvek bolje prođu - iskrena je Romana. 

Neki njeni prijatelji kažu da je "digla ruke od muškaraca".

Katarina Radivojević (36) važi za jednu od najlepših glumica koje smo ikada imali. Ali i najtemperamentnijih. Jedini put kada je Katarina potvrdila da je u vezi bilo je kada je u pitanju bio Vidoje Ristović, sadašnji muž Nikoline Pišek. Pre i posle njega, Katarina je slamala srca, i dalje više zainteresovana za svoju karijeru nego za brak.

- Udata sam za sebe - odgovorila je jednom na pitanje kada će stati na ludi kamen.

I bivša voditeljka i manekena Adriana Čortan (31), kao i glumica Iva Štrljić (38) takođe su same...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello