Amira Medunjanin za kraj godine u Pančevu, Paraćinu i Somboru

Amira Medunjanin za kraj godine u Pančevu, Paraćinu i Somboru

Autor: | 08/12/2015

0


Pevačica sevdalinki Amira Medunjanin ovu godinu završava u Srbiji koncertima 27. decembra u Kulturnom centru Pančeva, 28. decembra u Kulturnom centru u Paraćinu i 29. decembra na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Somboru.

- Za svakog muzičara velika je stvar kada oseti, dok je na sceni, da publika deli emocije sa njim. Najlepše je kad nastupate pred istomišljenicima, koji razumiju šta želite reći, šta osećate. Svima nam je onda puno srce - poručuje Amira.

U Paraćinu, Pančevu i Somboru Amira će nastupiti u pratnji vrsnog gitariste Ante Gela, kao što je to nedavno bio slučaj na rasprodatim koncertima u pozorištima u Kragujevcu i Zrenjaninu.

Na dosadašnjih nekoliko albuma, od kojih je poslednji "Silk & Stone" (2013), Amira je ponudila svoje nadahnuto viđenje sevdalinki i narodnih pesama iz BiH, Srbije ili Makedonije kao što su "Ah šta ćemo ljubav kriti", "Kradem ti se u večeri", "Kaleš bre Ando", "Mito bekrijo", "Marijo Deli Bela Kumrijo", "Kafu mi draga ispeci", "Zajdi, zajdi" i "Jano mori", "Što te nema"...

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Anur Hadžiomerspahić

Pročitajte još