Savo Milošević se razvodi, supruga traži polovinu imovine?

Savo Milošević se razvodi, supruga traži polovinu imovine?

Autor: | 08/12/2015

0

Savo Milošević je na velikim ljubavnim i finansijskim mukama. Bivši fudbaler, koji je odnedavno u vezi s voditeljkom Majom Manojlović, definitivno je rešio da se razvede. Međutim, supruga Vesna, s kojom ima troje dece, ne pristaje na sporazumni razvod, već mu traži polovinu bogatstva koje se procenjuje na više od deset miliona evra.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije na to nikako ne pristaje, pa se nedavno sa suprugom žestoko posvađao.

- Savo i njegova žena svesni su toga da njihovom braku nema spasa. Složili su se da treba da se razvedu, ali je problem nastao kad mu je ona zatražila pola njegovog bogatstva. Tad je izbio kurcšlus! Savo je pristao da plaća alimentaciju, ali nema nameru da deli imovinu. Međutim, Vesna ne odustaje. Rekla mu je da mu je bila najveća podrška u svim teškim trenucima, pa ako je s njim delila zlo, smatra da je zaslužila da dele i dobro - priča neimenovani izvor, a piše "Kurir".

Nakon žučne rasprave Savo je spakovao kofere i s novom devojkom, voditeljkom televizije Pink, otišao na Kopaonik.

- Svađali su se celu noć. Milošević je odlučio da pobegne od problema, pa je s Majom otputovao na Kopaonik. S obzirom na to da brojne novinarke ekipe poslednjih dana borave na toj planini, Savo i Maja se trude da ne izazivaju pažnju, pa su sve vreme u apartmanu - kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet&Style hellomagazin

Najnovije vesti