Praznici nam stižu: Besplatan koncert Šerbedžije u Hali sportova

Praznici nam stižu: Besplatan koncert Šerbedžije u Hali sportova

Autor: | 10/12/2015

0


Opština Novi Beograd svojim sugrađanima poklonila je prednovogodišnji koncert, veče muzike i poezije, glumca, pevača i pesnika Radeta Šerbedžije.

Poznati umetnik sa Aleksandrom Šapićem, predsednikom opštine, posetio je danas Halu sportova, gde će 18. decembra biti održan besplatan koncert.

Muzičara će na koncertu pratiti osam vrsnih muzičara iz benda “Zapadni kolodvor”, a kao specijalni gost nastupiće i Ana Sofrenović, tako da posetioce očekuje izuzetno muzičko veče.

U Hali spotova će biti postavljene i kutije Humanitarne fondacije Novi Beograd, tako da će građani svojim prilozima moći da pomognu rad Fondacije.

Karte za koncert se mogu dobiti lično, u Servisnom centru opštine Novi Beograd, svakog radnog dana od 8 do 20 časova, do popune mesta.

Sve informacije mogu se dobiti pozivanjem broja telefona Servisnog centra 011 / 785-0-785.

Organizovanjem koncerta, opština Novi Beograd počela je proslavu novogodišnjih praznika koju će zaokružiti podelom oko 4.000 besplatnih paketića za najmlađe, u subotu, 26. decembra 2015. godine, i velikom manifestacijom Ulica otvorenog srca 1. janura 2016.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!

Pročitajte još