Željko Joksimović oduševljen koncertom: Pevao sam iz srca, nadam se da je to publika i primetila

Željko Joksimović oduševljen koncertom: Pevao sam iz srca, nadam se da je to publika i primetila

Autor: | 12/12/2015

0

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović više je nego zadovoljan utiscima sa spektakularnog koncerta u Areni u Beogradu, koji je u petak uveče održao pred više od 20000 gledalca.

U dvorani nije bilo slobodnog mesta, počev od partera, fan zone, sve do nivoa 200 i 400, a prema proceni organizatora oboren je i rekord po posećenosti kada je reč o koncertima.

- Zaista sam srećan što sam posle osam godina ponovo održao koncert u Areni, a publika je bila veličanstvena. Tu emocija koju sam doživeo na bini ne mogu lako da opišem. Nosila me je energija svih tih divnih ljudi, i pamtiću ovo veče kao jedno od najlepših u mom životu - rekao je Joksimović.

Koncert je dostigao tačku ključanja kada je Joksimović izvodio numere Balkan Bazara, među kojima su bile Miljacka i Nesanica. Prethodno je sa članovima benda "izronio" iz dela bine koji se nalazio u sred Arene.

- Taj deo je bio onako baš za moju dušu. Pevao sam iz srca, nadam se da je to publika i primetila. Lepo sam se osećao dok sam svirao harmoniku i izvodio te numere. Koliko sam mogao da čujem, odlično su prihvatili Balkan Bazar, koji sam prvi put izvodio u Beogradu.

Željko je iz minuta u minut oduševljavao publiku svojim umećem, pevao je svoje evrovizijske hitove: Lane moje, Lejla i Nije ljubav stvar. Ipak, čini se da je najbolji provod bio uz stare pesme Drska ženo plava i Varnice.

- Mada se muzički menjam tokom godina, drago mi je da publika toliko voli te stare pesme, da ih nije zaboravila i da u njima budi emociju. Moraću izgleda malo češće da ih pevam, nema mi druge - nasmejao se Željko.

Spektakl je trajao gotovo tri sata, a na poziv publike Joksimović je izašao na bis sa Đuletom Van Gogom, sa kojim je otpevao pesmu "Lud i ponosan", što je oduševilo fanove. 

- Hvala Đuletu što mi se pridružio na bini. Reč je o velikoj zvezdi, čoveku na koga publika fantastično reaguje. Tako je bilo i ovog puta. Čak sam i ja tokom pesme posmatrao šta radi, kako komunicira sa fanovima... Sjajan je bio. Šta drugo da kažem.

Željka je na koncertu podržao veliki broj prijatelja i zvanica iz javnog života kao što su: Emina Jahović, Saša Matić, Marina Tucaković, Romana, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Čeda Jovanović, Ivana Selakov, Braja, Kiki Lesendrić, Haris Džinović...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo