Majstore, svaka čast: Fudbaler Milan Biševac donirao novac teško obolelom

Majstore, svaka čast: Fudbaler Milan Biševac donirao novac teško obolelom

Autor: | 12/12/2015

0


Potez Milana Biševca još jednom je pokazao da su sportisti ljudi velikog srca. Fudbaler Liona uplatio je novac za operaciju Aleksandra Jankovića, 31-godišnjeg momka koji ima tumor na mozgu. Kapa dole!

Fejsbuk status Aleksandra Caleta Jankovića u kojem moli sve ljude dobre volje da mu pomognu kako bi sakupio 10.000 evra za operaciju koja bi se obavila u Turskoj, izazvao je burnu reakciju, a korisnici ove društvene mreže pokrenuli su kampanju za pomoć Beograđaninu.

Biševac koji je trenutno stacioniran u Francuskoj, nije imao dilemu šta će da uradi kada je video apel.

- Video sam Aleksandrovu fotografiju i baš sam se potresao. Pozvao sam svog prijatelja Miloša Šaranovića i pitao sam koliko je potrebno novca da se uplati kako bi momak otišao na operaciju. Čim sam dobio odgovor, pozvao sam bankara i uplatio pare - rekao je Biševac za "Blic".

Nije želeo puno da priča o pomoći koju je uputio.

- Stalo mi je da pomognem kada god mogu. Voleo bih kada bi se i drugi uključili u razne humanitarne akcije. Hajde da pomognemo, svako koliko može. Meni tih nekoliko hiljada evra u ovom trenutku nije potrebno, a ovom momku može da spasi život. Ne želim puno da pričam o tome. Iskreno, mnogo mi je bilo teško kada sam video Aleksandra i pročitao sam da mu je želja da vidi prvi korak svoje ćerkice. Nisam imao nikakvu dilemu, odmah sam znao da moram da pomognem.


Biševac se nije čuo sa porodicom Janković.

- Imaju oni dosta svoje muke tako se nismo čuli. Ali imam želju kada Aleksandar ozdravi da ga upoznam i popijemo kafu zajedno. Ne želim da forsiram ovu priču, jedina mi je stalo da ozdravi - zaključio je Milan Biševac.

Šta reći, nego, majstore, svaka čast!

Komentari (0)

Loading
, Foto:PSG.fr hellomagazin