"Smrdljiva bajka" sa beskućnicima proslavila 50.000 gledalaca

"Smrdljiva bajka" sa beskućnicima proslavila 50.000 gledalaca

Autor: | 12/12/2015

0


Film „Smrdljiva bajka“, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledalaca.

U duhu priče o ljubavi dvoje beskućnika Momi (Žarko Laušević) i Emi (Jelena Đokić), autorska i glumačka ekipa filma, na čelu sa Miroslavom Momčilovićem i Žarkom Lauševićem, bioskopski rezultat proslavila je danas, na auteničnoj lokaciji u Prihvatilištu za odrasle i stara lica u Kumodraškoj u Beogradu.

Glavni i najvažniji gosti proslave uspeha filma bili su beskućnici poput Mome i Eme, skitnice, prosjaci ili oni „koje niko neće“, njih 137 koliko ih trenutno boravi u ovom konstantno prebukiranom prihvatilištu.

Ovom prilikom, ustanova koja svojim stanarima pruža stručnu pomoć, smeštaj, hranu, higijenske i zdrastvene usluge, a od prijatelja filma, kompanije "Vox Elektronics", dobila je na poklon televizor.

Filmska ekipa i distributer filma „Art Vista“ pozivaju javnost da poseti najbliži bioskop i pogleda povratnički film Žarka Lauševića, ali i da se seti, kad je god to moguće, napuštenih lica kojima je potrebna pomoć.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: smrdljiva bajka