Nataša Bekvalac: Ljuba je moja snaga i najveća podrška

Nataša Bekvalac: Ljuba je moja snaga i najveća podrška

Autor: | 14/12/2015

0

- Muž je moja snaga i najveća podrška - kaže za Nataša Bekvalac, koja uživa u braku sa bivšim rukometašem.

Prve čestitke za izlazak novog singla "Pseto", koji je uvertira za album i novogodišnji nastup i koji je za jedan dan videlo više od 100.000 ljudi, Nataši su stigle od supruga Ljube Jovanovića.

- Nisam očekivala ovakve reakcije ljudi. Za samo nekoliko minuta telefoni su nam se usijali. Ovo je bio veoma hrabar potez mene i mog tima jer smo u sve krenuli bez ikakave reklame. Komplimenti i čestitke stižu sa svih strana. Naravno, prvu i najdražu čestitku dobila sam od supruga, čija mi podrška veoma znači. Iako je moj Ljuba ponekad i moj kritičar, on je taj koji me čini stabilnom i mirnom. Velika je stvar kada znate da, čim uđete u kuću, sve miriše na slogu i mir. Nažalost, van kuće nije tako. Živimo u surovom svetu gde su ljudi, grabeći za sopstvenim uspehom i moći, spremni na sve - kaže Nataša, koja krajem januara slavi prvu godišnjicu braka.

Zbog poslovnih obaveza, par će uživati u Beogradu.

- Godišnjicu ćemo proslaviti intimno u Beogradu. Pošto obožavam putovanja, sa Hanom ću sigurno otići negde u februaru. Zbog prirode posla, moj muž verovatno neće imati vremena za odmor. Devojke uživaju, dečaci rade, tako je najbolje, zar ne? - dodaje Bekvalčeva.

Uz objavu singla, na društvenim mrežama sebe naziva "presvetom", pa nam je otkrila i kako ga je dobila. Iako bi se mnoge pevačice uvredile, Nata ga sa ponosom nosi.

- Nadimak "presveta" dobila sam od duhovitih tviteraša koji obožavaju da me citiraju i često se šale na moj račun. Kako i sama volim da se šalim na svoj račun, ovaj duhoviti nadimak sam prisvojila i ponosno ga nosim - kaže kroz smeh Nataša Bekvalac.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin