Danijela i Ognjen Amidžić: Dve najlepše godine

Danijela i Ognjen Amidžić: Dve najlepše godine

Autor: | 15/12/2015

0


Bračni par Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić organizovali su proslavu drugog rođendana sina Matije u beogradskoj igraonici “Play”.

Ponosni supružnici potrudili su se da tog dana sve bude u znaku njihovog mališana i da okupe što više njegovih drugara. Među gostima su bili Ana Pendić sa kćerkom, Marko i Milica Kon, koji su nedavno takođe dobili devojčicu, kao i Dubravka Mijatović, koja je bila u društvu svojih devojčica, starije Ive i mlađe Sare.

Tridesetak gostiju, od kojih su većinu činila deca, odlično su se proveli uz ukusne delicije jednog poznatog restorana na Vračaru i uz mnogo dečjeg smeha i igre.

Najveći deo posla vezan za organizaciju obavila je Danijela, koja nije imala mnogo vremena za to, jer je neposredno pre sinovljevog rođendana bila u Njujorku na poslovnom putovanju, gde je provela više od tri sedmice.

Međutim, i pored skraćenog roka, top-model i direktorka agencije “Model Inc. - Elite Model Look” odlično je obavila svoj deo posla i još jednom se pokazala kao odličan organizator.

Okupljene mališane zabavljali su animatori, a devojčicama je posebno bila zanimljiva radionica za izradu kolača koje su rado pravile. Da bi žurka bila potpuna, postojala je i diskoteka za male goste, gde su svi imali priliku da pokažu svoje plesne sposobnosti.

Uspešni voditelj i autor emisije “Ami Dži šou” i njegova lepša polovina posebnu pažnju obratili su na rođendansku tortu, koja je bila prepuna figurica omiljenih Matijinih crtanih junaka, koje su njegovi drugari rado pojeli. Najmlađim gostima je, kako se i očekivalo, najzanimljiviji bio deo kada je slavljenik gasio svećice, uz obaveznu rođendansku pesmu koju su mu sva deca pevala uglas.

Dvogodišnji dečak je sve vreme uživao sa svojim drugarima, a koliko im je bilo lepo najbolje govori činjenica da niko od njih nije želeo da ide kući. Dan posle slavlja bio je rezervisan za otvaranje poklona, među kojima su Matiju najviše obradovale igračke. On je sa mamom prošle nedelje bio i u Požarevcu kod bake i deke, gde uvek rado odlazi.

Ognjena i Danijelu u narednom periodu očekuju i mnogi poslovni izazovi. Dok će zaštitno lice televizije „Pink“ po okončanju “Farme” započeti novu sezonu emisije “Ami Dži šou”, poznatu brinetu očekuje odlazak na svetsko finale izbora “Elite Model Look”, koje se ovog puta organizuje u Milanu.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!